onsdag 2 januari 2013

NYAR


Nyarsafton för oss är ingen stor partykväll som för manga andra. De senaste 12 aren har det varit en lugn och mysig hemmakväll da vi "firar" att vi är tillsammans igen, eftersom jag och barnen oftast firar julen i Sverige medan S är hemma och jobbar. Sa för oss blir nyar lite kombinerat jul- och nyarsfirande i stillsamhet här hemma. S är ju helt slut efter att ha jobbat nästan 30 dagar i sträck och jag och barnen brukar vara trötta efter manga sena kvällar under julen i Sverige och efter att ha rest dagen innan.

I ar blev det inget undantag. S hade med sig sin mamma när han kom hem pa kvällen och vi skalade i en fantastiskt god rosa champagne innan vi at middag. Eftersom jag just kommit tillbaka hem fran Sverige och inte hade mycket tid för att sta i köket i flera timmar sa blev det raclette till middag.




Senare pa kvällen sa var det dags för julklappsutdelning igen!


Pa nyarsdagen tog vi en lang och välbehövd sovmorgon och at en sen frukost innan vi promenerade upp till bageriet för att köpa en galette des rois.



Och pa eftermiddagen lekte vi med nagra av de nya julklapparna. Det blev bade dansande med Just Dance 4 och en högljudd spelomgang med Emmas nya elektroniska Monopol.


Bade nyarsafton och nyarsdagen blev precis sa lugna och mysiga som vi hade hoppats pa och det nya aret hade inte kunnat starta pa ett bättre sätt för oss!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Å, vad härligt! Perfekt. Tycker också om lugna nyår.

God fortsättning!

Kram
Lotta

Liz sa...

God Fortsattning! Harligt tycker jag att det verkar ha varit, speciellt mysigt att bara vara tillsammans stillsamt da ni ju inte setts pa ett tag da ni varit i Sverige, och ja, du och tjejerna har ju inte sett mycket av S under hela manaden som sagt, sa det ar val skont att "bara vara". Later som roliga paket ocksa!!

Stor kram!

Martina sa...

Lotta-
God fortsättning till dig ocksa! Hoppas du fatt en bra start pa det nya aret!
Kramar

Liz-
God fortsätting! Hoppas 2013 har börjat bra för er del!
Ja, vi hade en mycket lugn och skön nyarsafton och det var precis vad vi behövde.
Jag hoppas att vi kanske hinner höras nagot i kväll?!
Kramar