tisdag 22 januari 2013

SUGEN PA BANAN



När vi är i Sverige har vi lika roligt när vi gar pa ICA som om vi vore i Paris och sag Eiffeltornet. Nej, kanske inte riktigt, men ni fattar. För oss är det exotiskt och spännande och vi är alltid sugna pa att köpa med oss hem allt möjligt som vi inte kan hitta pa Carrefour. 

Och pa tal om sugen, sist vi var pa ICA Maxi bjöds alla hungriga barn pa bananer. Tackar!

4 kommentarer:

Annika sa...

Det är roligt att mathandla hemma.
OCH mina gäster från Sverige ser det som en utflykt att besöka en amerikansk mataffär.
Hemma är det roligast att köpa sådant man saknat.
Love it!!

Miss Marie sa...

Det är ju det som är kul i alla länder, att det finns så mkt annat att köpa! Vi går alltid i mataffärer både när vi hälsar på i England och i Sverige!

Liz sa...

Visst ar det harligt att handla. Jag kan ga i timmar hemma, smale at alla koer vid charken, kanna lukten av kanel och kardemumma fran nybakta bullar..Kolla in alla nya smaker med filmjolk..:)

Godis hyllorna ska vi inte tala om haha!!

Nar jag bodde i Vasteras, hade dom ocksa en stor nalleapa som satt vid en stor tunna mitt bland frukt och gront avdelningen och han hade ocksa bananer till alla barn! Tycker jag ar kanonbra!

Har pa var lokala Fry's typ Ica Maxi, far alla barn en kaka fran bageriet - om man fragar, dom har dom inte sta framme, da fler an barn skulle forse sig..ocksa bra att fa nojda barn under shoppingen. Fast Sveriges variant ar ju lite mer halsosam da...

Kramar!!

Martina sa...

Annika-
Ja varje gang vi är hemma i Sverige fyller vi pa med allt sant som inte finns här nere. Och sa passar vi pa att äta allt det som man inte kan äta i Frankrike. Det blir inte direkt nagra dietveckor när man är i Sverige!
Kramar


Miss Marie-
Absolut. Visst är det väl underbart att man kan roa sig med att att ga i matvaruaffärer i olika länder?!
Kramar

Liz-
Samma här! Det finns sa himla mycket nytt och gott som man blir sugen pa!
Det finns mycket som man aldrig tänkte pa att man egentligen tyckte speciellt mycket om när man bodde i Sverige, men som man nu när man bor utomlands längtar ihjäl sig efter! Det är väl det där med att man alltid vill ha det man inte kan fa, haha!!
Kramar