onsdag 23 januari 2013

TRUE COLORS


Igar var bade solen och Medelhavets riktiga färger tillbaka igen. Härligt.





Däremot vill ni inte se nagra bilder fran dagens väder. Graskala sa langt ögat nar. Storm. Snö pa 300 meters höjd vilket innebär regn hos oss. 

Helst skulle jag vilja dra pa mig mjukisbyxorna och ligga under ett gosigt täcke i soffan hela dagen. Men det gar ju inte för här ska hämtas och lämnas barn hela dagen lang.

4 kommentarer:

Annika sa...

ÅÅÅÅ vad blått och vackert!
Så fina, fina färger!
OCH din utsikt måste vara,ungefär, bäst i världen!!
Kram!

Channal sa...

Underbart! älskar Medelhavet!!
KRAM Anna

Saltistjejen sa...

Skiftande väder alltså. Gårdagen verkar ju varit ljuvlig hos er! Jag njuter faktiskt här idag av våra 12 minusgrader! LOVE IT! Fast alla andra klagar hahaha! Men det är skönt med lite vinterkänsla också såhär i januari tycker jag. Fast kanske är det för att vi snart drar till värmen som jag kan njuta av kylan... ;-)
Vil också tacka för din utförliga kommentar på min blogg! Jätteintressant och roligt att du ville dela med dig av dina tankar om det här med brott och straff. En viktig men väldigt komplicerad fråga såklart.
KRAM!

Martina sa...

Annika-
Ja visst är det vackert när det är sa där blatt som det vanligtvis är! Men idag var det totalt gratt och ett tag lag dimman tjock och man sag absolut ingenting; ingen stad, inget hav, ingen himmel.
Kram

Channal-
Ja visst är det vackert!
Kram

Saltistjejen-
Oj, 12 minusgrader da är det ganska kallt hos er. När det blaser blir det ju väldigt dragit mellan alla skyskrapor!
Är nyfiken pa vart och när ni ska iväg!!!
Kramar