onsdag 30 januari 2013

NRJ MUSIC AWARDS 2013


Just nu är det galor och awards tillställningar överallt. Golden Globes, Guldbaggen, SAG Awards... ja listan kan göras lang.

Här i Frankrike var det NRJ Music Awards i Cannes förra helgen. Detta är en av landets största awardstillställningar och varje ar kommer manga av bade Frankrikes och världens mest populära artister dit. 

I ar var en av de nominerade grupperna den engelska pojkgruppen One Direction som även uppträdde under kvällen och Bianca hade kunnat ge vad som helst för att fa biljetter till denna kväll. Tyvärr sa finns det inga biljetter att köpa, utan antingen sa maste man ha väldigt goda kontakter och känningar eller sa maste man ha turen att vinna biljetter i nagon av alla utlottningar som finns pa NRJ eller TF1 (tv-kanalen som sänder). Eftersom vi hade varken det ena eller det andra sa fick vi nöja oss med att se galan pa TV.

Bianca försökte dock tjata till sig bade att vi skulle sta pa flygplatsen under fredagen för att se när dom, One Direction, anlände till flygplatsen och sta i timtal och vänta framför röda mattan pa lördagen för att fa en glimt av dem. Men elaka mamman sa nej.


One Direction pa röda mattan.
Som alltid vid dessa galor och prisutdelningar sa är alla artister stylade och tjusiga pa röda mattan.

Alicia Keys, Carly Rae Jepsen, Psy och Taylor Swift.
Presentatören Nikos Aliagas, Amel Bent, Nolwenn Leroy, Jenifer, Tal och Bastian Baker.
Shy'm hade en klänning som var nagot urringad.
Vi sag flera väldigt bra uppträdanden under kvällen, bland annat ett med Birdy och den franske artisten Emmanuel Moire som sjöng "Skinny Love" tillsammans. Vill du se mer fran NRJ Music Awards kan du kika in här.



Alla bilder lanade fran google.

3 kommentarer:

Sahra sa...

Men Martina. Hur kunde du förvägra dottern det? Är du förlåten?
Bara skojar. Skulle också sagt nej. Var säkert helt hysteriskt och inte ser man något heller. Bättre att kolla på tvn.
Känner knappt igen ett enda namn du rabblar upp.
Kram

Annika sa...

DET gjorde elaka mamman RÄTT i!
No way in HELL att jag gjort en sådan sak, haha!!
K har ett One Direction och hon ÄLSKADE det!
Hennes kompis fick INTERVJUA 1 D för en radiostation här i DC.
OMG vad lycklig HON var!!

Martina sa...

Sahra-
Hade vi haft biljetter sa klart att jag hade akt dit, men lata B skolka fran skolan pa fredagen för att sta pa flygplatsen för att eventuellt fa en glimt av dem och sta ute och trängas och frysa framför röda mattan... sa snäll är jag inte!
Du maste ju hänga med lite!! Snart kommer din dotter ocksa vara i den aldern da hon vill vara groupie till nagot pojkband!
Kramar

Annika-
Tänk sa mycket bättre vi sag hemifran pa TV:n och sa mycket skönare vi hade det!!!
Kan tänka mig att K var lycklig!!
Kramar