fredag 18 januari 2013

NAGOT BLATT


Bade ny och bla är min senaste leksak, en Panasonic Lumix DMC-FT4!

Varför en liten kompaktkamera när jag för inte sa länge sedan köpte en ny stor systemkamera kan man ju undra?

Jo, för att den här lilla pärlan är inte nagon helt vanlig kompaktkamera utan en vattentät kompaktkamera! Det här är ett köp som vi har pratat flera ganger om under flera ars tid faktiskt. Det har bara aldrig blivit av tidigare.

Men nu äntligen fick vi ändan ur och slog till. Och som alltid när jag ska köpa nagonting sa vill jag ju helst jämföra precis alla modeller och märken innan jag bestämmer mig för nagon. I det här fallet var det inte sa komplicerat da det faktiskt inte finns sa himla manga olika modeller av vattentäta kameror pa marknaden. Modellen som jag valde verkade vara en utav de bästa i den här klassen och dessutom sa var jag ju supernöjd med min förra kamera som var en Panasonic Lumix (superzoom), sa valet pa en Panasonic var ganska enkelt.





Jag har en känsla av att den här lilla pärlan kommer att fa hänga med pa manga äventyr tillsammans med oss!

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Så fin! och jag kan faktiskt sakna kompaktkamera ibland eftersom det är så enkelt att ta med sig i fickan. En vattentät är dessutom super. Vi hade en vattentät Olympia för ett antal år sedan men den har pajat.
Kram!!

Martina sa...

Saltistjejen-
Jo men visst är det praktiskt att ha en kompaktkamera ocksa.En systemkamera är ju mkt bättre pa manga sätt men ibland funkar det ju faktiskt inte att släpa pa en san stor kamera. Vi har aldrig haft en vattentät förut men jag är säker pa att den här kommer bli super!
Kramar

Annika sa...

KUL, nu får du visa lite resultat. DYKbilder och sånt.
Bra att ha med ut i regn och snö också. Hmmmm....man kanske skulle så till?
;-)
Kram!!

Martina sa...

Annika-
Resultat kommer! Fast det kommer att dröja lite.
Jo men visst, en san här kamera kan ju tas med ÖVERALLT, i regn och rusk, pa stranden, i poolen, i havet, pa baten, i snö.... sa jag är säker pa att vi kommer att använda den flitigt!
Kramar