måndag 7 januari 2013

FÖRSTA TRÄNINGSPASSET



Idag var det dags att damma av träningsskorna och köra arets första gympapass.
Vi kan väl säga att jag har varit i bättre form. 
Men med tanke pa hur dammiga skorna var och hur mycket choklad, skinka och glögg jag stoppat i mig i jul sa gick det ända förvanansvärt bra!

4 kommentarer:

Liz sa...

Skont nar passet ar klart! Ar som alltid imponerad av hur mycket du tranar och att du har diciplinen. Suck, ja nu ar vardagen igang igen...har ju kannt mig battre kan jag ju saga, inte en rolig dag precis..men men det ar bara att bita ihop. Forsta veckan i April har hon Spring break...kanns valdigt langt till dess..Stor kram och forlat att jag inte svarade pa ditt skype meddelande, sag det inte forren langt senare, sa dumt det ar ibland med skype. Hoppas att vi far tillfalle denna veckan.

Miss Marie sa...

Heja dig! Du får gärna skicka över lite av din disciplin till mig! :)

eastcoastmom sa...

Heja dig! Jag har tränat ordentligt en enda gång sen vi kom tillbaka från USA, och där gjorde jag bara PW. ÄÄÄLskar att träna.

Martina sa...

Liz-
Haha, ja men det har varit lite daligt med bade motivationen, disciplinen och tiden de senaste manaderna och nu över jul- och nyar sa har jag ju inte tränat nagonting alls. Men nu ska jag verkligen skärpa mig och vara duktig!
Ja ni har ju ett extremt langt sommarlov och knappt ingen ledighet under aret. Hos oss är det bättre fördelat. Om 6 veckor har vi tva veckors vinterlov!
Jag hoppas att det funkar sa att vi kan höras nagot i veckan!
Kramar

Miss Marie-
Jag har skickat en hel bunt!
Kram

Eastcoastmom-
PW är väldigt härligt! Men det är skönt att variera sin träning.
Kram