onsdag 10 oktober 2012

ONE



One Direction är gruppen som Bianca lever för just nu! Justin Bieber är glömd för länge sen. Nu är det endast One Direction som gäller! One Direction är 2012s version av 60-talets Beatles, 80-talets The New Kids on the Block eller 90-talets Take That! Vi har väl alla gillat nagot av alla dessa pojkband som finns/har funnits nagon gang i livet?!

Bianca lyssnar inte bara dygnet runt pa dem, hon sjunger, hon googlar, instagrammar, hon ser allt som gar att se om/av dem pa TV och hon drömmer till och med om dem!

Hela hennes rum är tapetserat i One Direction och drömmen är att naturligtvis att fa träffa dem eller atminstone att fa ga pa konsert med dem.


Och visst, jag maste erkänna att latarna är medryckande och ganska bra och visst är väl killarna lite söta ända?!

Men det "pojkbandet" som jag lyssnar mest pa just nu är en grupp som i och för sig ocksa börjar pa sitt namn med One, men har en helt annan musikstil, nämligen One Republic.

Ingen aning om vilka de är? Inte jag heller egentligen. Vet inte var de kommer ifran eller ens hur de ser ut men jag älskar deras musik! Apologize, All the Right Moves, Say (All I Need)..., sa manga bra latar, men min favorit är nog Come Home. Deprimerande tycker S, men jag tycker den är fin.



De verkar inte ha gjort nagon officiel video till den här laten men jag hittade i alla fall det här lilla klippet. 

9 kommentarer:

Sahra sa...

Feel again, säger jag bara

eastcoastmom sa...

Gillar också One Republic! Har massor med dem på min iPod.

Miss Marie sa...

Jag gillar både One Direction o One Republic! ;)

Liz sa...

Har ar Cassandra ocksa mer och mer intresserad av dom, och klipper ur posters etc ur tidningar. Nu har det borjat. JB is out! Haha. Jag gillade ju Back street boys nar jag var ung..:) Visst kan jag tycka att en del latar ar riktigt bra av dom maste jag halla med om.

One Republic! Tack for att du paminde mig om dom igen, jag ar sa dalig att ladda ner musik och det blir aldrig av och jag gillar dom nar jag hor dom men glommer alltid att ladda ner. Nu ska det laggas pa min lista. De har sa fina latar, ofta lite melankoliska, sorgsna och med eftertanke. Sa jag kan forsta att dom kan uppfattas som deprimerande, sjalv gillar jag ju san musik!
Stor kram, fick du nagot svar fran lakaren igar?

Martina sa...

Sahra-
Ja, men det finns ju sa manga som är jättebra!

Eastcoastmom-
Kul att höra att det är sa manga andra som gillar dom ocksa. Tycker inte det är sa ofta man hör talas om dem.

Miss Marie-
Jo men visst 1D är helt okej, manga latar är ju covers pa gamla jättebra latar sa det kanske inte är sa konstigt att man gillar dem?!

Liz-
JB is out!! Stackarn... Men jag tycker faktiskt att hans latar börjar bli bättre och bättre!

Jag älskar manga av deras latar just för att de är lite sorgsna och melankoniska! Det är verkligen helt i min smak! Ännu en sak där vi har lika smak du och jag!
Jag tror att man "glömmer bort" dem lite ibland för att man inte hörs talas om dem speciellt mycket.
Kramar

Lotta sa...

Tack för din rara hälsning!! Blev så glad. Underbart att vara i Stockholm nu....!

One Republic gillar jag med ;)

KRAM!!

Sis sa...

Jag var tvungen att lyssna lite på 1D på youtube för att veta vad Bibi snackar om :) Söta lilla Bibi, hon messar om 1D och jag tycker det är så kul att prata musik med henne! Idag satt jag och lyssnade på mina låtar inför konserten nästa helg på youtube med en liten Alva dansandes i knät, sötis! Hon borde bli lite musikalisk tycker jag nog... annars har vi gjort nått fel va? :-)

Puss och kram till er!

Sis sa...

Tog mig en lite närmre titt på Bibis rum och ser drömfångaren hon fått av mig :) Jag hade ju alltid en tills D och jag flyttade ihop då fick den flytta hem till Bibi! :)

Martina sa...

Sis-
Vad kul att du tycker att det är kul för Bianca älskar musik och älskar att prata musik med dig som är musikspecialist!!
Blir inte Alva musikalisk sa bras hon pa mig!
Drömfangaren tror hon stenhart pa!
Kramar