torsdag 11 oktober 2012

VAS I KRAS


Det bästa av situationen var det....

... vad är inte bättre än att välta en vas pa marmorgolvet?!


Visst, det var inte direkt en million-dollar-vas, men den fyllde sin funktion. Och var typ den enda jag har. Hade.

6 kommentarer:

Miss Marie sa...

Aj aj aj, inte alls kul när sånt där händer! Visst, det är ju bara ett världsligt ting o du kommer över det, men irriterande är det! Nu får du ge dig ut och shoppa efter en ny! :)

Martina sa...

Miss Marie-
Nej, det känns sa jäkla klumpigt och onödigt, men visst värre saker kan hända! Och som du säger, nu far jag ut och shoppa en ny!
Kram

Sis sa...

Visst är det vasen som stod på hallbordet?? Har Emma hängt sig i bordet igen... ;-) Och får du forftarande blommor av S varje söndag som du sätter (satte) där?
Kram C.

Martina sa...

Sis-
Nope, det var jag som städade. Ska sluta med det!
Satte var det ja! Nu blir det inga fler blommor.
Kramar

Liz sa...

Trist nar sant hander, men som sagt, hander gor det ju ibland att nagot gar i kras. Satte far fort andras till satter igen, san fin tradition far man inte riskera for en trasig vas skull!! Ut och shoppa vas innan sondag!

Ser det framfor mig, S pa marknaden och handlar frukt och gront pa sondagarna och sa stanna till och valja ut en fin stor bukett snittblommor till dig..som i en film! :)

Suck, har var det alldeles for lange sedan med blommor nu...

Martina sa...

Liz-
Ja visst later det fint! Men nu är det väl inte riktigt varje söndag som S köper blommor. Om jag ska vara riktigt ärlig sa tycker jag att det är lite onödigt att köpa blommor ofta för de vissnar ju sa himla fort ända, speciellt pa sommaren när det är sa varmt. Jag vet, jag är jättetrakig!

Men visst maste jag köpa en ny vas. Om inte annat sa är det ju fint med en vas pa varat lilla hallbord.
Kramar