torsdag 12 september 2013

DEN SKA VARA ROSA!


Innan Bianca började i collège fick hon sin första telefon och naturligtvis fick Emma vänta lika länge hon på sin första telefon. Så för några veckor sen, innan skolstarten, fick hon välja den telefonen som hon ville ha. Inom rimliga gränser förstås.

Men Emma hade bara två krav. Det ena var att hon inte ville ha en telefon med touchscreen. Och det andra var att den absolut skulle vara rosa! Det sista kravet var dock svårare än man kan tro att uppfylla. Men vi hade tur och fick tag i det absolut sista exemplaret av just den telefonen som hon hade tittat ut!

Det blev en Nokia Asha 200 som Emma är supernöjd med!

Nu är det bara jag i familjen som har en nästan stenålderstelefon och som dessutom har en galet dåligt fungerande touchscreen som när den över huvudtaget fungerar lever sitt egna liv. Trycker jag på a så kan den lika gärna skriva b och när jag vill ta bort en bokstav så kan den lika gärna ta bort hela meddelandet. Så det är mer än akut att byta telefon för mig nu!

4 kommentarer:

Channal sa...

Vilken läcker telefon! Förstår att hon är lycklig! Ser ut som godis!

Skaffa en iPhone5. På den funkar touch med vantar =)

KRAM Anna

Martina sa...

Channal-
Ja visst är den söt!
Ja för mig blir det nog den nya iPhone 5S som släpps här i Frankrike om nagra dagar!
Kramar

Liz sa...

Men ah sa fin! Tank, har ar det sa populart med touch screen, kanske inte lika hos er?

Jattesnygg rosa telefon, hoppas hon/ni klurar ut hur allt funkar, det ar ju det jobbigaste alltid med nya telefoner, att lara sig alla finesser....

Hoppas du hittar en telefon som du gillar, aven dom med touch screen kommer ju nu ut i snygga farger...

Kramar!!

Martina sa...

Liz-
Ja visst är den fin!
Jo det är nog populärt med touchscreen här ocksa. Jag tror bara att Emma har blivit avskräck fran min telefon som har en touchscreen som fungerar uruselt sen länge.

Jag har ingen aning om hur den fungerar och behöver inte ens försöka för det där har Emma fixat helt själv. Det var precis som med hennes nya dator som har touchscreen, jag fattar fortfarande ingenting och tycker att den är väldigt jobbig, medan hon visste pa en gang hur allt fungerar!

För mig lutar det starkt at den nya iphonen som snart kommer ut.

Kramar