måndag 2 september 2013

THIS IS US OCH PERCY


En av sommarens absoluta höjdpunkter, ja om ni frågar Bianca i alla fall, var helgens biobesök! Två glada och fnittriga tjejer som återförenades efter många veckor ifrån varandra. Ja ni kan ju tänka er själva. Och som om det inte var nog så fick de äntligen gå och se den efterlängtade filmen!



Of course, pratar vi om "This is Us", filmen av med och om One Direction! I 3D dessutom!

Bild lånad från google.

Hade du inte hört talas om den filmen?! Då har du inte har några tonårstjejer i närheten. Annars hade du garanterat hört talas om den!


Eftersom tjejerna inte kan/får åka själva till bion som ligger inne i stan så ställde jag upp och skjutsade dem och tog samtidigt med Emma för att se den senaste Smurf-filmen. Inte för att jag gillar tecknade filmer, men okej, Emma ville gärna se den filmen.


Dessvärre hade vi tittat fel i programmet och Smurf-filmen gick inte på den här bion. Så det var bara att välja en annan film som Emma kunde se och då blev det Percy Jackson - La Mer des Monstres (the Sea of Monsters). 

Inte min typ av film. Alls. Jag hade till och med hellre sett Smurf-filmen. Mycket hellre. Monster, egögda personer, helt overkliga händelser... ärligt talat fanns det absolut ingenting i den här filmen som tilltalade mig. Till och med reklamen innan var bättre.

Bild lånad från google.


Men Emma var i alla fall glad och tyckte att filmen var jättebra och det var ju det viktigaste! Och de två stora tjejerna svävade på rosa moln av lycka när dom kom ut ur biosalongen! Så i det stora hela blev det en väldigt lyckad biokväll.

5 kommentarer:

Mam sa...

Så härligt att höra att lyckan var
fullständig. Kram

Channal sa...

Igår var vi på bio och såg Woody Allens senaste film. Min väninnas dotter på 18 följde med oss. Men hennes kompisar gick på 1D-filmen! Haha vilken tjej... hon gick med oss och inte med kompisarna. Lite kul...

Mysigt att gå på bio!

KRAM Anna

Martina sa...

Mam-
Ja alla tjejerna var sa glada!
Kramar

Channal-
Var filmen bra? Tyckte alla det?
Ja det är mysigt med bio!
Kramar

maria at inredningsvis sa...

AWWW så söta tjejer:) hoppas du haft en skön sommar.

Kolla in min nya post...retrorätt i Krokslätt:)

Ha en fin vecka

LOVE Maria at inredningsvis.se - en blogg om inredning

Martina sa...

Maria-
Tack!
Hoppas du ocksa haft en bra sommar!
Kram