söndag 1 september 2013

FRIENDS FOREVER


Det började för snart 12 år sen. En tidig, väldigt tidig, morgon på Paradise Island, Bahamas. Barnen var  ordentligt jetlagged och papporna var ute och gick med varsin barnvagn på hotellområdet någon gång runt 4 på morgonen.

Så började en lång och fin vänskap, som trots avstånd och alltför sällsynta träffar, håller i sig och är starkare än någonsin idag.

Under årens lopp har vi gjort många fantastiska resor tillsammans. Vi har upplevt mycket tillsammans, det har blivit många skratt och genom våra mångkulturella familjer (franska-, svenska-, belgiska-, italienska-och spanska nationaliteter) har vi även lärt oss mycket av varandra.

Barnen i barnvagnarna var Bianca och Maéva som då var ungefär ett år gamla.


Idag har de vuxit upp till två unga vackra tjejer som förhoppningsvis kommer att fortsätta att vara vänner minst lika lång tid till.






Ungefär ett år efter semestern på Bahamas föddes Laoro och Emma som alltså även dom är jämngamla.



Vår andra resa tillsammans gick till Punta Cana, Dominikanska Republiken då Emma och Laoro var drygt ett år gamla och Bianca och Maéva var 3 år.



Fyra barnvagnar, nappar, blöjjor, barnmat... det var knappt så att vi fick plats med några badkläder. Inte alltid helt enkelt med organisationen, men roligt hade vi ändå!




Idag har alla barnen vuxit upp, men har fortfarande precis lika kul tillsammans som förr. Och trots att det nu var 4 år sen vi sågs sist så kändes det som om det vore igår.

8 kommentarer:

Miss Marie sa...

Vilken härlig historia! Kul att vänskapen håller i sig trots allt! Och väldigt vackra bilder du fått till!

ExPIAtriate sa...

Visst ar det sa akta vanskap ska vara! Underbar historia!
Kram!

Martina sa...

Miss Marie-
Tack! Ja, trots manga "hinder" sa har det blivit en stark och langvarig vänskap.
Kramar

Expiatriate wife-
Ja det är ju sa med äkta vänskap!
Kramar

Charlie sa ... sa...

Underbart med sådan vänskap!! Både för stora och för barnen (som nu börjar bli stora de med ;)

Vackra bilder!

KRAM

Martina sa...

Lotta-
Ja, det är underbart och värdefullt. Synd bara att vi inte kan ses lite oftare.
Kramar

Mam sa...

Kul att se alla bilder från resan och barnen som naturligtvis också vuxit upp. Härligt att ni hade så fint. Puss och kram

Liz sa...

Vilken harlig vanskap och tank vilket mote som blev borjan till denna vanskap bade hos er och hos era barn! Sa roligt att dom fortfarande ar sa tighta, speciellt i den aldern som det hander sa mycket och man vaxer mycket bade kroppsligt och mentalt sa ar ju 4 ar en lang tid!

Sa sota kort fran nar barnen var sma ocksa, dom ar sig valigt lika alla fyra!

Kramar!!

Martina sa...

Mam-
Ja vi har verkligen haft det jättekul tillsammans!
Kramar

Liz-
Ja bade du och jag vet ju att avstand och det faktum att man ses sällan inte behöver vara nagot hinder för en stark och fin vänskap, eller hur?!
Kramar