måndag 22 oktober 2012

HÖSTEN ÄR HELT OKEJ



Aldrig har jag väl älskat hösten sa mycket som i ar. Men det beror nog pa att det inte är nagon riktig höst i ar. Kyligt, regnigt, gratt...ja ni vet riktig höst. Det är langt ifran verkligheten.

Vi har ju istället haft en riktig ordentlig indiansommar med sol och temperaturer upp runt 30 grader tills bara för nagon vecka sedan. Sen sa kom det som vi trodde var början pa den riktiga hösten. Temperaturerna föll och det blev lite regnigt och gratt. Folk tog fram höst-vinterkläder, stövlar, langa pyjamaser och täckena akte fram och man ville nästan sätta pa värmen pa elementen. Nu talar vi om temperaturer pa 18 grader...


Höst eller inte, nu har temperaturerna ater igen stigit och igar visade termometern pa hela 27 grader sa nu förstar ni varför jag aldrig älskat hösten sa mycket som i ar!

4 kommentarer:

Lotta sa...

Fransk höst - å, skulle vilja uppleva det!!

Tänk vilken grej....du tänkte på RL så skrev jag om det ;) Det var verkligen overkligt när det hände. Det var som en film nästan ;)

Kram!
Lotta

Martina sa...

Lotta-
Ja den är ju trevligare än den svenska och i ar är det ju ovanligt trevlig.
Ja det var lite häftigt. Väldigt häftigt för dig! Jo men alla dina otroligt vackra bilder ser ut som om de vore tagna ur en film eller en fin bok.
Kramar

Annika sa...

Ja, hösten hos dig och här är nog rätt lika, lite svalare här kanske?
men idag och imorrn ska vi få 26 grader.
Otroligt.
Men sol är det ju nästan varje dag. OCH klart.
What¨s not to love!!
Kram!!

Martina sa...

Annika-
Det är bara att tacka och ta emot och njuta!
Har ni alltid sa här varmt eller är det ovanligt för i ar?
Kram