söndag 26 januari 2014

HELG - LÖRDAGEN

Redan i fredags kväll åkte Bianca upp till Auron för en skidhelg tillsammans med sin kusin. Och på lördagen skickade dom en solig och härlig bild tagen uppe bland alptopparna!


Jag och Emma ägnade lördagen åt träning, läxor, jobb, fix och trix här hemma och så spenderade Emma hela eftermiddagen tillsammans med en kompis.

Under kvällen ägnade vi oss åt att laga lite god och värmande mat. Ibland är matlagning faktiskt både väldigt lugnande och skönt på något sätt. My kind of hantverk, istället för trädgårdsarbete eller pyssel. Typ.


 



Resten av kvällen hade jag och Emma det riktigt mysigt samtidigt som vi tittade på "The Voice" som faktiskt är både väldigt bra och roligt i år.

9 kommentarer:

ExPIAtriate sa...

Mm det sag valdigt gott ut. Far man vara nyfiken och fraga vad det ar?? Trevligt med en myskvall och jag haller med om att matlagning ar varmande och lite som terapi ibland, jag mar alltid bra av att laga mat (nar man inte ar stressad vill saga)
Kram!

Charlie sa ... sa...

Mmm…..vilka härliga bilder. Jag vill vara med om allt, både skidåkningen och goda maten. Och mysig hemmakväll ;)

KRAM!

Channal sa...

Vilken mysig helg! Både uppe i alperna och hemma i köket. Visst är det kul att laga mat i lugn o ro. Ser gott ut!

Kramar Anna

Martina sa...

Expiatriate wife-
Haha, ja det blev en slags ratatouille och sa en quiche som vi at med lite annat smaplock. Här hemma är smakerna lite olika sa ibland känns det som att man maste ha en à la carte meny!
Ja jag gillar att laga mat, men visst det är inte alltid kul i vardagen när man är stressad och inte vet vad man ska hitta pa.
Kramar

Lotta-
Du vet att du är välkommen närsom!
Kramar

Channal-
Ja vi har haft en väldigt bra helg!
Kramar

Saltistjejen sa...

Härlig lördag. och ja matlagning kan verkligen vara sådär skönt avslappnande att göra. Nästan lite terapeutiskt. :-)
Kram!

Marina sa...

Åh - gissa om jag är sugen på en skidresa till alperna, men den kommer så småningom...när vi befinner oss lite mer i "rätt" trakter!

Martina sa...

Marina-
Haha, ja det är väl lite svart med skidakning i dina trakter!
Kramar

Liz sa...

Harligt att Bianca kom ivag med kusinen pa skidakning, och mysigt for Emma att vara hemma med dig, och harligt att fa laga mat i lugn och ro. Det ar verkligen nagot jag saknar och som typ aldrig intraffar...darav mer stress och sallan sa terapeutiskt! :)

Verkligen en fin bild pa er och Emma ser aven sa mycket aldre ut har, kanske kameravinkeln? Jattefin!

Martina sa...

Liz-
Ja Bianca var jätteglad och hade en toppenhelg med perfekt väder, perfekt skidakning och trevligt sällskap! Lite trött när hon kom hem igen dock...
Ja när man har tid och ork sa är ju matlagning mysigt och trevligt, men i vardagen är det ju oftast för stressigt för att man verkligen ska njuta av det.

Tack! Haha, ja inte vet jag, vi lag i sängen och gosade framför tv:n när vi klickade av den där bilden med mobilen!

Kramar