lördag 18 januari 2014

MR GREY ÄR I STAN

Mr Grey har tydligen tänkt stanna ett tag till... Regnet öser ner sen i förrgår. Hela januaris regnmängd kom igår. En månads regn under en dag. Hus rasar, vägar blockeras av stenblock som faller, folk blir på dåligt humör och det är allmänt kaos.

Medelhavet bjuder på en sorgsen gråskala.

Så vad gör man då en sån här kall och blöt lördag? Jag och Emma åkte till CAP 3000, tillsammans med några andra..., för lite shopping och mysig egentid tillsammans.

Efter att ha gått igenom varenda skoaffär hittade vi, på det sista stället, ett par stövletter som passade unga damen. Jag tyckte det var synd att hon inte kunde ta storlek 37 istället för 36, då hade vi ju kunnat ha dom tillsammans!



Ett par jeans från HM fick även följa med hem. Emma vet precis vad hon vill ha, ett par Super Skinny Slim jeans. Att försöka föreslå något annat är totalt lönlöst.


 Och så behövde unga damen även lite nya underkläder.

Till mig blev det några lifesavers, puder från BareMinerals.

När vi kom hem slängde jag ihop två kakor. En ljus och en mörk, för variation och för alla olika smaker.

Mormors äppelkaka och en kladdkaka. Det går alltid hem.

Sen så har tjejerna ägnat sig åt läxor och haft det mysigt framför tv:n med (söta!!) popcorn medan jag tog ett lugnt pass på gymet. Och nu är det visst någon som tycker att vi borde börja fixa till lite middag...

7 kommentarer:

Sahra sa...

Vilken mysig lördag. Mina kids har studiedag den 27e och då tänkte jag ta halvdag så att vi kan fika och gå och fylla på lite i garderoberna. Blir nog täby när jag tänker på det. Du måste åka dit när du kommer. Eller har du hunnit strosa runt där sedan ombyggnaden? En massa nya roliga butiker. Kram

Liz sa...

Trevligt med shopping bara med Emma. Snygga boots, forstar att du garna velat lana dom! :) Kanner igen det dar med super skinny jeans...det enda slags jeans som Cassie bar, sa samma sak har! Sota underklader ocksa!

Ar det vanligt puder och rouge eller? Jag har anvant bareMinerals puder forr, och jag gillade det.

Goda kakor, hade ocksa tankt baka idag, men blev fast ute i det fina vadret...

Stor kram!

Channal sa...

Blev ju en rolig dag trots regnkaos och grått! Tom. smarriga nybakade kakor!

KRAM Anna

Charlie sa ... sa...

Gråa dagar är bra för shopping ;)

Snygga grejer ni hittade! Så himla gott med hembakat. Blir jättesugen nu!

KRAM!!

Desiree sa...

Det var inget dåligt oväder ni fick in. Ja synd på bootsen att ni inte kunde ha dem tilsammans, det hade ju varit perfekt. Yum så goda dina kakor ser ut.
Bare Minerals har väldigt bra produkter. Gillar dem mycket. Ha en fin och skön avslutning på helgen.
Kram!

Martina sa...

Sahra-
Bra med studiedagar = mysdagar! Sant finns inte här.

Jag älskar Täby centrum. Sist jag var där var i somras da tror jag att dom höll pa att bygga om. Sa jag hoppas verkligen att jag hinner dit nästa gang jag är i Sverige.
Kramar

Liz-
Ja vi hade en väldigt mysig shoppingstund tillsammans. Ja bade Emma och Bianca har jättesnygga boots som tyvärr är ett nummer för sma för mig.

BareMinerals har väldigt bra produkter, jag använde bara deras produkter förr när jag hade mycket fetare hy. Nu är det mest bronzer "faux tan" och Mineral Veil som jag använder.

Kramar

Martina sa...

Channal-
Ja det blev en väldigt bra och mysig dag trots regnet!
Kramar

Lotta-
Eller hur?!
Shopping och god mat far man ägna sig at när det är daligt väder.
Kramar

Desiree-
Och det har fortsatt att regna non-stop... suck. Men det blev en bra söndag trots regnet.
Ja BareMinerals är väldigt bra.
Kramar