lördag 9 maj 2009

FRANSKA RUTOR


I morse hade jag verkligen tänkt att ga upp samtidigt med S, men sa när jag hörde klockan ringa vid 7 tänkte jag "bara ett litet tag till" och senare när jag hörde kaffemaskinens värlkända ljud sa tänkte jag "alldeles strax" och ännu lite senare när jag hörde S slamra i badrummet sa sa jag till mig själv "ja, jag ska SNART"... Men inte förrens S var pa väg att ga hemifran och öppnade en av jalusierna i rummet och den härliga morgonsolen strömmade in genom fönstret sa vaknade jag till liv. 2 sekunder senare kom mina sma sessor in och morgongosade med mig och sen var jag redo att stiga upp ur sängen.
Pa förmiddagen akte vi till posten och sen till biblioteket för att lämna tillbaka/lana nya böcker. När vi sen kom hem och snabbt ätit lite lunch kom mamma och Leif tillbaka fran deras Italien-resa. De var mycket nöjda med resan och hade sett och upplevt jättemycket.

Bianca är lagom road över den langa kön pa posten.
Det var längesen det blev en "dagens outfit" sa här kommer Biancas outfit för dagen: Blus och byxor fran Catimini och skor fran Mod8.


Emma letar böcker pa biblioteket.
Emmas outfit: Blus fran Chipie, kjol fran ColorKids, leggings fran HM och skor fran Beryl.

 
Pa eftermiddagen, efter att ha lämnat tillbaka deras hyrbil pa flygplatsen, akte jag till Casino och handlade mat medan mamma tog tjejerna och gick ner till poolen.

Pa kvällen gjorde jag i ordning en slags minibuffé av lite allt möjligt smatt och gott och till efterrätt blev det en hemlagad chokladmousse. Jag känner mig fortfarande alldeles för mätt och far väl snart försöka rulla mig i säng!

Maste bara visa er den här bilden först! Den tror jag aldrig att ni far se i Sverige nagonstans, ha, ha! Vad är det för nagot undrar ni kanske?

Jo, utanför biblioteket hade de idag malat nya parkeringsrutor, halva platsen pa gatan och halva platsen pa trottoaren!! Det är bara i Frankrike man far se nagot liknande!

Inga kommentarer: