torsdag 7 maj 2009

NJUT SA LÄNGE DET VARAR


Nu är alla dammrattor bortschjasade, det luktar fräscht av alla rengöringsprodukter och nästan alla saker är pa sin plats! Det är en härlig känsla och jag passar pa att njuta för tyvärr sa varar det här tillfället alldeles för kort tid.

Idag är det stralande och klarbla himmel ute och när jag tittar ut genom fönstret sa möts jag av den här härliga synen:


Fin va'?!


Idag tog jag tjuren vid hornen och gjorde nagot som jag borde ha gjort för väldigt länge sen, nämligen boka en tid hos tandläkaren. Jag maste nämligen ta ut gamla amalgamfyllningar ur nagra tänder och byta ut dem mot andra fyllningar. Jag har redan bytt ut nagra stycken för nagra ar sen sa jag vet hur otrevligt det är att göra det, vilket är anledningen till att jag inte bokat tid förrens idag trots att jag hade lovat tandläkaren, när jag var där i höstas, att jag skulle göra det direkt efter jul. Men nu är det alltsa gjort sa nu är det bara att börja vandas tills den 19 maj. Inte kul!

Snart ska jag aka och hämta Emma och Bianca i skolan men först maste jag bara berätta en glad nyhet; syrran min har gatt och köpt lägenhet idag!! En 3: a i Tegelhagen! Sa snart blir det flytt igen, spännande! Jag är sa himla glad för deras skull! Och om jag far vara lite egoistisk sa är jag superglad för min skull ocksa för det betyder ju att syrran och hennes sambo fortsätter att vara Sollentunabor, vilket ju absolut underlättar när jag kommer till Sverige och vill träffa dem. Och i Tegelhagen finns ju alla barndomsminnen och POOL! Det tycker sessorna är toppen! Sa GRATTIS till C o D!

P.S Vi kommer och valdgästar i sommar!!

2 kommentarer:

Liz sa...

Hej igen! Kan ju inte lata bli att kommentera...

Vilken utsikt ni har Martina!! Inte visste jag att ni bodde med havsutsikt! Gissa nagon som nu blev riktigt avundsjuk....har saknar vi Atlanten eller vilket hav som helst skulle ga bra, sjoar eller annat....bara i form av REGN vill vi inte se vatten!! ;)

Tandlakaren....nar jag var gravid i Tyskland sa rekommenderades alla att byta ut fyllningarna fran amalgam till vanliga vita (vad de nu ar gjorda av). Jag bytte ut mina da, och har aldrig angrat det, vitt och fint i munnen, men obehagligt var det ju. Sen nar vi kom till USA var jag tvungen att laga en tand igen och till min forskrackelse kostade det 10 ganger mer (!!!) att laga med vit fyllning an med vanlig amalgam....sa planboken fick tyvarr bestamma denna gang...Inte klokt!! Tur for mig att jag fragade....i Tyskland kostade det lika mycket, dom fragade vilken man ville ha....Ja, det ar skillnad pa var man gor det..(tyvarr..)

Sa har tjatar jag pa Cassandra med tandborstning och tandtrad.. vill inte laga hennes tander med amalgam och med den kostnaden som vit kostar, far det inte bli manga hal i tanderna.....Och an sa lange har hon inte haft ett enda - tur for oss alla!!

Grattis Camilla till lagenheten, och grattis till dig gumman som far fortsatta att aka "hem" till Sollentuna!!

Kram!!

Anonymous sa...

Tack tack! Det känns otroligt kul!! Ikväll blir det fira av :) Kan tänka mig att ni är glada över att få tillgång till pool, den är riktigt najs!
Kram C.