lördag 30 maj 2009

TJEJFNITTER


Sa har da ännu en dag nästan natt sitt slut utan att jag känt minsta tecken av langtrakighet.

Direkt efter frukosten akte jag till Casino för att handla lite mat. S var hemma idag sa han fick ta hand om barnens läxläsning under tiden jag var borta.

Fem minuter efter det att jag kommit tillbaka fran affären och som bäst stog i köket och plockade upp alla kassar, kom den första kompisen till Biancas "kalas". Och en kvart senare kom även den andra. Bianca firade ju sin födelsedag ganska mycket i förskott (22 juli) idag tillsammans med hennes tva bästa kompisar. Anledningen till att hon firar sin födelsedag sa tidigt är att det ju är svart att fira sin födelsedag mitt under sommarlovet da de flesta är bortresta, sa även vi, och alla andra helger i juni manad är redan uppbokade. Dessutom sa passade det bra att ha "kalaset" just idag eftersom Emma var bortbjuden pa kalas hos en av sina klasskompisar pa eftermiddagen, vilket innebar att Bianca kunde fa vara lite ifred med sina kompisar. Det är inte alltid lätt att ha en efterhängsen lillasyster i hälarna!

Det blev en födelsedagslunch med grillad kyckling, potatoes och tomater och till efterrätt givetvis en "Torparkaka" (barnens favoritfödelsedagstarta) och till detta en massa tjejfnitter! Allt var saaaaa roligt att vi till och med trodde att nagon skulle trilla av stolen!

En jude, en muslim och en protestant, katolik, ateist eller annat (det atersta att se). Det finns hopp för mänskligheten.


Bianca fnittrade sa mycket att hon aldrig höll pa att fa ljusen utblasta.


Tre förtonaringar in action!

När vi ätit färdigt sa var det dags för mig att skjutsa Emma till sitt kalas och S tog med tjejerna ner till poolen. Därav anledningen till att Bianca bara kan bjuda tva kompisar. Vi kan ju inte ha femton ungar som stojjar och leker nere vid poolen, da blir vi utslängda fran vart omrade.


Väl hemma igen, sa lyckades jag äntligen tajma in syrran (inte efterhängsen längre) sa att vi kunde fa en pratstund med varandra, det var ett tag sen... Om en manad ses vi igen, jag längtar!


17.15 ropade jag upp tjejerna fran poolen, som vid det här laget nästan var bla! Samtidigt som jag akte och hämtade Emma fran sitt kalas skjutsade jag även hem Biancas kompisar.


När vi kom tillbaka hem sa gick jag ner till poolen med Emma och Bianca för Emma var varm och behövde svalka sig och var väldigt sugen pa att bada lite. Undrar om hon verkligen lekte mycket pa kalaset för hon simmade, hoppade och viftade med armarna sa mycket att jag nästan trodde att hon skulle utlösa en tsunami?! Vad far hon all engeri ifran? Med henne har man aldrig en lugn stund.... Tips till mormor och morfar; börja ta mycket vitaminer redan nu!


I duschen halkade hon och skrapade upp ryggen, sen tappade hon sin tredje tand och det blev alldeles blodigt (den nya tanden hade redan börjat komma upp innan och tappt den gamla, typiskt Emsan!), sen var hon ute och cyklade pa terassen, sen sjöng hon ramsor i soffan medan hon tittade pa TV......och nu har hon somnat!!!


Förstar ni varför jag aldrig far langtrakigt?!

Inga kommentarer: