fredag 22 maj 2009

VIP


Som ni kanske har sett pa bilder som jag lagt ut i tidigare inlägg, sa bor vi ju nära flygplatsen här i Nice och vi ser landningsbanan fran var terass. Det är ganska kul och fascinerande att se alla plan som startar och landar faktiskt. Och just nu är det extra mycket trafik i luften med alla privat jets och helikoptrar som flyger at alla hall likt yra bin i luften. För det är mycket VIP's här nere pa Rivieran just nu, en del ska till filmfestivalen i Cannes och andra ska till Grand Prix i Monaco.

Men vi ska ingenstans den här helgen och det är sa skönt. Inga mer masten, bara ga hemma och ta dagen som den kommer och "hinna ikapp" lite.

Vi tog det lugnt pa morgonen och sen akte vi bara en sväng till posten och bageriet. Sen kom Biancas kompis Inès hit och at lunch med oss och pa eftermiddagen slöade vi nere vid poolen. Jag badade, nästan. Var i till magen, inte alltför daligt för att vara mig. Men det dröjer nog inte länge förrens jag kommer ga hela vägen, för här börjar det bli riktigt varmt nu! Och vi klagar inte.

Sa, pa med solglasögonen och solhatten - mer VIP än sa blir det inte för var del den här helgen!

Inga kommentarer: