måndag 11 maj 2009

VAR ÄR KAMERAN?


Har just letat efter min kamera, eller Biancas kamera rättare sagt, men som jag använder en hel del när jag är pa sprang eftersom den är mycket mindre än min. Men jag hittade den inte... Jag var ända helt säker pa att jag hade lagt ner den i min handväska. Sista kortet jag tog idag var ju pa barnen när jag kom och hämtade dem i skolan. ???????? Sa vart kan kameran vara?! Aha, nu tror jag att jag vet... Nästan hemma var jag tvungen att bromsa ganska häftigt för det kom en mötande bil i var lilla nedfart (och där kan inte tva bilar mötas). Och eftersom väskan lag öppen pa framsätet sa maste kameran ha akt ur väskan, för hela väskan flög ner pa golvet när jag bromsade, sa den ligger nog kvar där nere pa bilgolvet. Far vi hoppas i alla fall.
Sa alla kort jag tagit idag kan jag alltsa inte visa er, för jag orkar inte ga ner i garaget och hämta kameran nu, sa jag far väl ta och visa nagra andra kort som inte har nagonting att göra med vad som hänt idag.


Familjen pa elefantrygg i Thailand.



Emma pa Maya Beach i Thailand.

Barnen pa skidlektion i Auron.


Bianca firar karnival i skolan.
Jag är i Bryssel.

Emma pa avslutningsshowen i skolan.

Sommar i Sverige.

Pa sparkcykel i Nice.
Jul i Sverige.


Bianca pa Maldiverna.

Jag är medveten om att det här inlägget är nagot osammanhängande, men jag maste bara berätta att jag i kväll gjorde Pernilla Wahlgrens "Appi Pappis Äppelkaka" (jag har fatt receptet fran hennes blogg som jag gillar att läsa) och den är saaaa goood!

Sweet dreams!

Inga kommentarer: