söndag 31 maj 2009

LILLA MUSEN


Emma tappade ju sin tredje tand igar kväll; och sa här snygg har hon blivit nu:


Och här kan man se att tanden under redan börjat titta ut fastän att hon inte hade tappat mjölktanden ännu:

Och gissa vem som kom pa besök hos oss i natt?!
Lilla musen saklart! (Eller vem är det som kommer i Sverige?)
I morse hittade Emma en sedel pa 5 euro under huvudkudden! Det var en snäll mus.

2 kommentarer:

Liz sa...

Lilla Musen!! Haha, vad roligt! Har ni inte en tandfe i Frankrike??!! Har kommer "The Toothfairy" nar man har tappat tand. Man far lagga tanden under kudden eller i en liten "pouch" brevid sangen, sa att Toothfairy, som foresten heter Sparkle, kan hitta den. Hon behover bara fina vita mjolktander som hon tar med tillbaka till Fairyland, dar dom maler(?)ner de fina vita mjolktanderna till Fairydust! Det behover dom ju till att kunna flyga. Sa som beloning for fina mjolktander sa far man en liten peng eller present av henne! Dom lagade, vill hon inte ha, dom kan dom namligen inte mala till fairydust...!

Tank vad roligt att det ar sa olika med traditioner. Har har hon for det mesta med sig en bok i serien om Fairies, sa det ar ju alltid passande. Hon har fatt komma 7 ganger redan, sa kollektionen av bockerna vaxer...;)

Halsa Emma att hon ar jattesot, det finns inte nagot finare barnfoto utan dom som ar lite tandlosa tycker jag! Harligt!!

Kram!

Anonymous sa...

Tandfen kom så klart, lilla musen, det låter som Molly mus :)
Jag la tanden under kudden tror jag medan D la tanden i ett glas med mjölk och på morgonen låg en liten slant i glaset där tanden legat.... men du vet knasiga traditioner i Jämtland ;)
Kram C.