lördag 21 december 2013

DAGENS VYKORT



Soliga decemberhälsningar från Nice där himlen, första vinterdagen till ära, varit blå, palmerna vajar och blommorna blommar.

Datum: Dopparedagen -3.

5 kommentarer:

ExPIAtriate sa...

Ser ut som var utsikt hemma! Igar var vi en svang till poolen, vilket var ganska trevligt men inte sa mycket julstamning. Nu har vi inte firat jul I Sverige sedan vi flyttade till Singapore for sju ar sedan men dar fanns det mer juldekorationer. I ar ar det valdigt sparsmakat har I Dubai. Det var ocksa lattare att hitta lite julmat.
Kalle tittar inte ungarna pa, de vet inte ens vad det ar men I ar ska vi faktiskt titta (har det pa media player) och exakt klockan tre! Far se vad den unga publiken tycker om det!
Ha en fortsatt trevlig helg!
kram!

Channal sa...

Känner många som åker till varmare breddgrader och firar jul! Men din julhölsning känns lite ironisk! Hoppas jag inte misstolkar dig! Själv tycker jag det ser helt underbart ut! Skulle kunna tänka mig en jul på Sunwing Canaria faktiskt ;-))

Fin fjärde advent till dig! KRAM Anna

Martina sa...

Expiatriate wife-
Att ga till poolen är ett sta vassare än hos oss. Men jag sag faktiskt flera stycken som badade i havet när jag var ute och sprang i morse!
Vi kör pa fransk julmat i ar, da det är mycket som är omöjligt att fa tag pa här och det är ju bara jag som längtar efter svensk julmat och desstuom sa smakar det ju inte lika gott här som när man äter den i Sverige.
Ha en fin helg du med!
Kramar

Channal-
Haha...ja det kanske var lite dubbeltydligt det där. Visst är det härligt med värme och sol. Absolut! Jag föredrar verkligen ett varmt klimat mot ett kallt och mörkt som det är i Sverige pa vintern. Men, just över julen känns det lite sorgligt och trist att inte fa uppleva en "riktig" vit jul. Julen är ju en väldigt speciell period pa aret för alla, men kanske ännu mer speciell, med stor saknad, nostalgi och även lite ledsamhet, för alla utlandssvenskar.
Men a andra sidan sa kanske man uppskattar det ännu mer de gangerna da man verkligen har möjligheten att fa fira julen i Sverige.

Fin fjärde advent till dig med!
Kramar

maria at inredningsvis sa...

Härligt inlägg:) jag vill önska dig en underbart mysig jul och ett gott nytt bloggår:)

Ha nu en fin långhelg.

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

Martina sa...

Maria-
Tack detsamma!
Kramar