måndag 16 december 2013

NÄR SOLEN OCH MÅNEN MÖTS


Idag gick solen ner klockan 16.54 och månen gick upp bara några minuter tidigare, klockan 16.34. Det blev ett kort men, väldigt vackert möte.


Start- och landningsbanan på flygplatsen har minst lika många färgglada lampor som den stoltaste julganen.



Bonne Nuit.

And sweet dreams.

5 kommentarer:

ExPIAtriate sa...

Vackra bilder igen! Franska ar ett sant fint sprak, jag valde tyvarr tyska I skolan och det enda jag kommer I hag ar prepositioner som styr dativ... Men barnen laser franska och Joli har av nagon underlig anledning hamnat I den avancerade gruppen vilket ar roligt. Det ar ju ganska likt spanska och italienska sa lite forstar man ju!
Fin er gran ar ocksa (skrev nat inlagg som jag tror forsvann)vi kor med gult och rott varje ar men visst vore det roligt att experimentera lite med andra farger, det ar ju fint!
Kram!

Marina sa...

Fina bilder!

Martina sa...

Expiatriate wife-
Ja franska är ett vackert sprak. Jag läste tyska ocksa i nagra ar och lärde mig sen schweizertyska när jag bodde i Schweiz. Tyvärr är ju sprak färskvara och eftersom jag inte använt tyskan pa väldigt länge sa ligger den langt langt bak i huvudet nu.
Ja spanskan och italienskan är likt franskan och ocksa väldigt vackra sprak!
Älskar sprak!
Kramar


Marina-
Tack!
Kram

Annika sa...

OJ SÅ VACKERT!!!
Så vackra foton, och SÅ vackert ljus, Fullmåne därtill.
Det kan inte bli bättre.
Ja, du har bloggvärldens finaste utsikt. ÅÅÅÅÅ!!!!

Martina sa...

Annika-
Olika färger och konstellationer varje dag, visst är det vackert?! Jag kan ju aldrig sluta fota min utsikt. Rakt av bara, inga filter behövs.
Kramar