fredag 13 december 2013

FLASHBACK FRIDAY - LUCIA

Lucia 2001 var jag och Bianca (drygt 1 år) i Sverige och det var en av de få, om inte den enda, Lucia som hon någonsin har firat.

 Glad för lussebullen.

 Inte helt lika njöd över att ha det där kliande bandet på huvudet?!

4 kommentarer:

ExPIAtriate sa...

Men vilken sotnos!!! Lucia ar speciellt, tyvarr firar vi inte har och barnen har inte nagon aning om vad det ar sa vi brukar inte besoka nagot luciatag har heller.
Hoppas dagen vande till det battre, ibland sa blir det ju bara sa. skont att kunna ga till gymmet och avreagera sig i alla fall! Kanner att det mycket frustration mellan mig och tioaringen nu, marks att han kommer in i tonaren och Joli kommer sakert att bli en mardrom! Hahahah!
Hoppas ni far en underbar helg!
kram!!!

Martina sa...

Expiatriate wife-
Samma här. Lucia betyder inte ett jota för mina barn. Varje ar när jag nämner att det är Lucia sa säger dom bara: "Det är det där när dom har ljus i haret, är klädda i vitt och gar fram sa där konstigt". Exakt, det är Lucia det.

Jo, det blev en bra dag ända och barnen var sa snälla och rara när jag kom hem sent pa kvällen efter alla möten!

Kramar

Sis sa...

Sötnos! A gillade inte heller det där gitter som hon sa, som hon hade i håret. Ont sa hon bara och tog av det. Men när hon hade mössa först och sen gitter gick det bra :) Hon fick också lussebulle och pepparkaka! Kram

Martina sa...

Sis-
Lussefirande pa dagis? Ah vi hade velat vara med!
Kramar