Varje år får vi special delivery direkt från Italien med rykande färska Pandoros. I år kom de från Eataly och var vansinnigt goda.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2EP2mOl_bxc4QLu1N5s1AB6i-zy8DeXlSTtLgXvGr-UHitYI7NNBPr6OMo1Yn7elPKv9P2RWmvxkOXfknxSgExHlU4tD40AGaJ2PyJiQ5d_uTqi2FQJDyyT60E2grRCq9uxYftlkPvQ/s640/1-Pandoro.jpg)
Innan man äter en Pandoro ska man strö över florsockret som följer med i kartongen. Man häller i det i påsen över kakan och skakar om ordentligt så att det kommer över hela kakan.
I år var det Emma som fick äran att förbereda vår Pandoro. Eller, det var väl hon som var mest ivrig över att få börja äta på den!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNSDsfPprY9n2pcvIzsgkxwqgVXsV5tc7rZRHbshMacXiIKc657dMCjQdZ8M8QgOMQOyja43fkNP7cbDRubuKFWmmiLFX87VeQSmxDWtpZp_S706rXZ9t1qJnM01eWTSfA8TNhnSDEOw/s640/2-Pandoro1.jpg)
Buon Appetito e Buon Natale!
2 kommentarer:
Mmmm…en sådan skulle jag gärna prova.
Ser gott ut.
Gott Nytt År!!!!
Kram!!
Annika-
Kanske nästa gang du är i NY?! Eataly finns ju där!
Gott Nytt Ar till dig ocksa!!
Kramar
Skicka en kommentar